Això pensen de nosaltres !

Si voleu tenir una referència de la nostra llar, que millor que la que ens donen els pares i mares que ja estan a la llar d'infants. Mireu que pensen de nosaltres !

Merche Sánchez

Hola a tothom! Sóc la primera educadora que vaig treballar a la llar d'infants Guinyolet. Des del 1995 al 1998. Vaig treballar durant 3 anys, van ser els meus primers anys com a mestra. Vaig veure crèixer l'escola. Vaig aprendre molt, vaig poder practicar tot allò que havia après en els meus anys de carrera.

Ara, després de més de 20 anys com a mestra, em complau saber que encara sobreviu la meva primera escola bressol com a mestra, ja que amb la crisis moltes van desaparèixer. Això és bona senyal. El record que tinc de tots i cadascun dels infants, i per no parlar de l'Albert i de l'Anna, és molt agradable i amb una gran anyorança. Van poder engejar un projecte en el qual creien els dos, montar una escola bressol.

Moltes felicitats, teniu l'escola bressol preciosa.

Ex-educadora de la llar (de 1995 a 1998)

Núria

Mames i papes no dubteu de que si porteu al vostra fill/a a aquesta llar estarà amb les millors mans. En aquests tres anys no només han donat a Giulia tot el que necessitava sino que també m'han ajudat amb tots els meus neguits com a mare en pràctiques (les primeres papilles, els primers pasos, les primeres malalties, l'adeu dels bolquers, etc.). I el més important Giulia sempre ha anat feliç a l'escola s'estima els seus mestres com si fossin de la familia. Quan tenim vacances sempre pregunta quan tornarà al guinyolet. L'any vinent serà dur (comencem otra nova etapa) però segur que amb tot el que li heu ensenyat s'adaptarà rapidament.

Amb la felicitat dels nens/es del guinyolet queda reflectit que us estimeu als infants i sabeu com motivar-los. No canvieu mai.

Classe dels Dofins (Curs 2014/2015)

Yolanda

Ara a la llar ja ténen fins i tot un hort! no només és molt maco sino que els nens fan una activitat diferent a l'escola

Gràcies per tot el que feu pels nostres fills!

Classe dels Dofins (Curs 2014/2015)

Gemma Alvarez Arbós

Em falten paraules per poder agraïr a la llar i especialment a la Marta (professora P2), l'Albert (excel·lent cuiner) i l'Anna (directora escola) la seva professionalitat i la tranquil·litat que hem tingut aquest any deixant el nostre fill l'escola Guinyolet.

És molt més que una guarderia, a partir d'ara és com part de la família. Moltes gràcies per cuidar del nostre fill i ensenyar-lo a ser autònom i a venir tan feliç cada dia. Gràcies per la vostra manera d'educar i gràcies per portar l'escola de la manera que ho feu i fer-la tan especial.

No dubto de recomanar-la a tota la gent del barri. I per experiència amb d'altres guarderies, és inmillorable!

Classe dels Pingüins (Curs 2013/2014)

Daniel i Yolanda

Hola! com a pares de Daniel (pingüins) i Emma (ex-alumna del guinyolet), donar les gràcies a tots els que fan possible que els nens s\'ho passin genial a la llar, i que els pares tinguem la tranquil·litat de saber que es troben en les millors mans.

Felicitats perque sou com una familia per a nosaltres i per els nens!!! gràcies!!!

Classe dels Pingüins (Curs 2013/2014)

Òscar i Eva

Estem molt agraïts amb com han cuidat a la nostra petita Irene.

Buscàvem un ambient familiar i de confiança i això és el que em trobat a La Guinyolet. De fet l'Irene sovint no volia ni marxar i sé que us trobarà a faltar.

Els nostres millors desitjos per tot l\'equip que tant bé ens han acollit

Classe dels Dofins (Curs 2012/2013)

Francesc i Mireia

Després de dos anys i mig portant a la nostra filla de 8 a 17 hores, i veient que quan arriba l'hora encara no vol marxar, ens fem a la idea de com tracteu els nostres nens. Ara començarem una altre etapa, peró segur que la Bruna us recordarà durant molt de temps!

Moltes gràcies a tots (Maite, Cristina,Marta,Albert i Anna) per fer que cada dia marxem a treballar amb la tranquilitat de saber que els deixem en bones mans!!!

Familia Roselló Anglès.

Classe dels Dofins (Curs 2012/2013)

Eva

Agraïr-vos de tot cor la tasca que realitzeu amb aquests petits, sou un equip fantàstic i molt professional.

Només tenim un problema, els nostres fills no volen marxar mai!!!!!!!!!!

Una abraçada, família Roguera Fàbregas.

Classe dels Dofins (Curs 2012/2013)

Maite i Paco

Som els pares de l'Andrea i David, tenen 18 i 16 anys, van ser alumnes de la llar d'infants Guinyolet, fins i tot he de dir que l'Andrea va ser una de les alumnes que la van inagurar!!

Una de les coses que més valoro d'haver portat als meus fills a aquesta llar és els valors que els van transmetre i que han ajudat a formar els joves que són ara.

Molt maques les noves instalacions i la web una bona inciativa. Estem molt orgullosos d'haver format part d'aquesta família!!

Classe dels Dofins

Mar Gomez i Jordi Catalan

Estem molt contents de que la Paula i la Carla sempre estiguin encantades d'anar cada matí a la vostra llar.

Moltes gràcies.

Classe del Pingüins (Curs 2012/2013)

Cristina Plasencia

Des del primer dia vam tenir clar que voliem que el Marc formés part de la vostra família. I dic família perquè és com realment ens feu sentir a tots els pares, mares, avis i , sobretot, als nens.

En aquesta etapa (i més per a uns pares primerencs com nosaltres) és bàsic confiar al 100% en les persones que cuidaran i educaran el nostre fill tantes hores al dia. Amb el vostre projecte, els vostres caràcters i les instal·lacions que teniu ens poseu molt fàcil el donar-vos plena confiança.

Moltes gràcies per tot!

Classe dels Pingüins (Curs 2012/2013)

Llar d'infants Guinyolet
Passatge d'aloi, 8 · 08041 Barcelona
Telèfon 93 455 62 40 · info@guinyolet.es